طبخ صنعتی جایگزین طبخ سنتی شد.
در راستای تجهيز سالن طبخ غذای دانشجويی با حمايت مالی صندوق رفاه دانشجويان کشور، چرخه طبخ برنج و خورشت با خريد ديگ‌های تمام استيل، از حالت سنتی به صنعتی تغيير يافت. رياست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر دهقان و قائم‎مقام رياست جناب آقای دکتر رنجبر عسکری، با حضور در سالن طبخ غذا و حوزه معاونت دانشجويی، از اين مجموعه‎ها بازديد نمودند.


 
   1395/11/11 11:25

0/10 (تعداد آرا 0 نفر )
 
آبان 1396
 
5 4 3 2 1
12 11 10 9 8 7 6
19 18 17 16 15 14 13
26 25 24 23 22 21 20
30 29 28 27