طبخ صنعتی جایگزین طبخ سنتی شد.
در راستای تجهيز سالن طبخ غذای دانشجويی با حمايت مالی صندوق رفاه دانشجويان کشور، چرخه طبخ برنج و خورشت با خريد ديگ‌های تمام استيل، از حالت سنتی به صنعتی تغيير يافت. رياست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر دهقان و قائم‎مقام رياست جناب آقای دکتر رنجبر عسکری، با حضور در سالن طبخ غذا و حوزه معاونت دانشجويی، از اين مجموعه‎ها بازديد نمودند.


 
   1395/11/11 11:25

0/10 (تعداد آرا 0 نفر )
 
تير 1396
 
2 1
9 8 7 6 5 4 3
16 15 14 13 12 11 10
23 22 21 20 19 18 17
30 29 28 27 26 25 24
31