بلدرچین پر جنب و جوش و پر خاصیت
خواص گوشت بلدرچین

با توجه به اضافه شدن بلدرچین به منوی غذایی دانشگاه لازم دیدیم مطالب ذیل را جهت اطلاع شما از خواص این پرنده پر جنب وجوش و پر خاصیت بیاوریم:
بلدرچین حیوانی است با خصوصیات پرندگان وحشی و بسیار پرجنب و جوش بنابر این باید در وضعیتی پرورش یابد که امکان جست و خیز و پرواز داشته باشد هر چه ماهیچه در طول حیاط خود فعالیت داشته باشد گوشت آن نیز لذیزتر است.
72 درصد وزن بلدرچین قابل استفاده است که در مرغ 55 درصد است 20 درصد وزن کل بلدرچین را عضله تشکیل می دهد و درصد پروتئین و ماده خشک در عضله ران 80 درصد است در صورتی که این رقم در مرغ 65 درصد است گوشت سینه بلدرچین به دلیل جنب و جوش و پروازهای متناوبی که انجام می دهد علاوه بر این که حجم قابل توجهی از کل لاشه را تشکیل می دهد دارای طعم بسیار خوبی است.
گوشت طیور به عنوان منبع پروتئینی حیوانی اهمیت زیادی دارد به همین دلیل در کشورهای مختلف سرمایه گذاری زیادی روی صنعت پرورش طیور از جمله بلدرچین شده است. میزان پروتئین موجود در گوشت بلدرچین 5 تا 10 درصد بیشتر از سایر پرندگان و نشخوارکنندگان می باشد و پروتئین آن از کیفیت بالایی برخوردار است. از طرف دیگر به دلیل وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامین در گوشت این پرنده مصرف آن برای بیماری هایی همچون اسم، تشنج، فشار خون بالا، ضعف اعصاب و همچنین بی خوابی مفید است.گوشت بلدرچین منبع خوب مواد معدنی مثل فسفر مس، آهن و سلنیوم و همچنین ویتامین های نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین و ویتامین B6 است.
گوشت خام بلدرچین در یخچال به مدت 2 روز و گوشت پخته آن حداکثر برای 3 روز قابل نگهداری است برای خرید گوشت بلدرچین اول از تاریخ انقضای آن اطمینان حاصل کنید گوشت تازه بلدرچین باید بدون بو، کاملا تمیز و عاری از هر گونه بقایای پر باشد و بهتر است در اولین فرصت ممکن پس از خرید آماده مصرف شود برای منجمد کردن گوشت بلدرچین بهتر است آن را با همان بسته بندی هنگام خرید در فویل پیچیده و یا اینکه در کیسه فریزر بگذارید و هوای داخل آن را خارج کنید. هیچگاه بلدرچین منجمد را در درجه حرارت اتاق جهت رفع انجماد نگذارید جهت رفع انجماد آن را در یخچال گذاشته تا در طول شب رفع انجماد شود.


مرکز بهداشت، درمان و مشاوره
   1396/2/19 09:44

0/10 (تعداد آرا 0 نفر )
 
آبان 1396
 
5 4 3 2 1
12 11 10 9 8 7 6
19 18 17 16 15 14 13
26 25 24 23 22 21 20
30 29 28 27