صفحه نخست » Uncategorized » *اطلاعیه بسیار مهم اداره سراهای دانشجویی*

*قابل توجه دانشجویان محترم:

با وجود تأکید فراوان اداره سراهای دانشجویی، تعداد زیادی از دانشجویان، اجاره بهای خود را پرداخت نکرده­اند. عدم پرداخت اجاره بها سبب گردیده است تا مبلغی برای کمک به تعمیر و تجهیز سراها، اختصاص نیافته و مشکلات فراوانی برای همه دانشجویان ساکن در سراها ایجاد گردد. این موضوع در نامه شماره ۱۵۸۵/۱۳۰ صندوق رفاه دانشجویان به دانشگاه ابلاغ شده و مقرر گردید است تا دانشگاه جهت وصول اجاره بهاء حداکثرتا تاریخ ۹۸/۲/۳۱ اقدام نمایند.

بر اساس دستور صندوق رفاه و مصوبه شورای  دانشجویی، اقدامات قانونی زیر به انجام خواهد رسید:

1. تخفیف اجاره بهای سرای دانشجویی از سوی صندوق رفاه حذف گردیده است.
  2. در صورت عدم پرداخت بدهی تا پایان نیمسال جاری، صندوق رفاه جریمه سالیانه ۱۲% برای دانشجویان بدهکار لحاظ می­نماید.
  3. دانشجویان بدهکار تا تسویه حساب کامل، امکان ثبت درخواست برای استفاده از سراهای دانشجویی را نخواهند داشت.
  4. در صورت عدم پرداخت بدهی تا تاریخ مذکور، امکان ثبت درخواست اتاق برای نیمسال آینده وجود ندارد سامانه بوستان مجدداً در مهر ماه فعال شده و در صورت وجود اتاق خالی، امکان ثبت درخواست فقط برای سرای کوثر و عدالت وجود خواهد داشت. لذا سایر عزیزان باید در سراهای خودگردان (مرادی-پارس) اسکان یابند.

*تذکر بسیار مهم:

لازم است تا دانشجویانی که در شهریور ماه سال جاری فارغ­التحصیل می­گردند، هر چه سریعتر (حداکثر ۹۸/۰۲/۲۹) نسبت به پرداخت اجاره بهای معوق اقدام نمایند.

در صورت عدم پرداخت بدهی تا تاریخ مذکور،ملزم خواهند بود تا بلافاصله پس از فراغت از تحصیل(پایان امتحانات برای دانشجویان کارشناسی – تاریخ دفاع برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی) نسبت به تخلیه اتاق خود اقدام نمایند و در صورت استنکاف، موظف به پرداخت ده برابر اجاره بهاء به طور یکجا هستند. این دسته از دانشجویان نمی­توانند از سراهای دانشجویی به عنوان مهمان استفاده نموده و ضروری است تا برای پیگیری امور پس از فراغت از تحصیل، در خارج از دانشگاه اسکان یابند./

*مدیریت امور دانشجویی*