معرفی رستورانها

معاونت دانشجویی

رستوران دانشجویی یاس

رستوران یاس، با زیربنای تقریبی 1300 متر مربع شامل سه سالن جداگانه  و با سازه فلزی در سال 1380 به منظور ارائه تسهیلات بهتر و مناسب‌تر به دانشجویان عزیز افتتاح گردید. ظرفیت این سالن تقریباً 3000 نفر در هر وعده می‌باشد. در حال حاضر این سالن مورد استفاده دانشجویان دختر می‌باشد.

رستوران دانشجویی زیتون

رستوران زیتون، با زیربنای تقریبی 1500 متر مربع شامل سه سالن جداگانه  و با سازه بتنی در سال 1397  افتتاح گردید. ظرفیت این سالن تقریباً 3000 نفر در هر وعده می‌باشد. در حال حاضر این سالن مورد استفاده دانشجویان پسر می‌باشد.

رستوران مکمل

 

 

رستوران مکمل زیتون، با زیربنای تقریبی 500 متر مربع با سازه بتنی در سال 1397  افتتاح گردید. ظرفیت این سالن تقریباً 900 نفر در هر وعده می‌باشد. در حال حاضر این سالن مورد استفاده دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌ می‌باشد.

 

آشپزخانه دانشجویی

سالن پخت مرکزی یاس در سال 1380 با زیربنای تقریبی 450 متر مربع ساخته شده است. این آشپزخانه به صورت نیمه صنعتی  و مجهز به دیگ‌های طبخ و خورشت استیل و امکانات طبخ کباب به صورت نیمه اتومات  می‌باشد. بخش محدودی از طبخ  به صورت سنتی انجام می‌شود.

این سالن شامل فضای آماده سازی، انبارهای خشک و برودتی (زیر صفر – بالای صفر) می‌باشد.